Archive | Smedjan på Kvarngården

Frestande skärmtak

Det jag älskar mest är när kunder litar på min förmåga att formge. Det är ju det som är min styrka. Det är inte min kropp de vill ha (även om den är sällsynt frestande) utan min hjärna, min fantasi, min gestaltningsförmåga och min förmåga att leverera något unikt. 

skärmtak       
    
    
    
 

1

Konsträcket ”vågrörelse” är klart

Nu är mitt senaste projekt, en blandning mellan ett trappräcke och ett konstverk – ett konsträcke, äntligen klart! Jag minns det som igår, fast det var kanske fyra fem år sen jag laborerade med olika sätt att gestalta mönster i spjälor. Jag gjorde en testbit då som jag visat upp för en hel del olika kunder, alltid med stort intresse, men ingen som vågade eller ville gå vidare. Förrän nu vill säga… Tack till mina fantastiska kunder Maria Trost och Andreas Welin!! Detta projekt har verkligen varit superkul och resultatet blev skitsnyggt (om jag får säga det själv). Titta på bilderna och njut och tänk på vad bra det kan bli om man bara vågar.
 
Silas Metallkonst smider konstnärligt trappräcke i stål
Silas Metallkonst smider konstnärligt trappräcke i stål
Silas Metallkonst smider konstnärligt trappräcke i stål
Silas Metallkonst smider konstnärligt trappräcke i stål
Silas Metallkonst smider konstnärligt trappräcke i stål
Silas Metallkonst smider konstnärligt trappräcke i stål

0

Nu sår jag en ljusblomma

Jag måste bara visa lite ur mitt senaste projekt ljusblomma. Roligaste är när jag frågar kunden – vad har ni tänkt er? och de svarar – Vi vill att du gör något efter ditt huvud, det är ju du som är konstnären. De har ju fattat precis rätt!! Exakt vad ljusblomma är tänker jag inte riktigt avslöja än, men ni som är smarta och uppmärksamma kan ju säkert bilda er en hyfsat bra bild ändå 😉

Och visst ser ni rätt… det är Silas Metallkonsts goda märke ni ser på några av blommorna. Utvecklat i samarbete med utmärkta illustratören och grafiska formgivaren Maria Ullbors! Från och med nu kommer alla produkter av rang vara stämplade med mid goda märke. Ka-tjong!

Silas Metallkonst smider ljuskrona i form av blommor i koppar och stål

Den blomstertid…

Silas Metallkonst smider ljuskrona i form av blommor i koppar och stål

Blommor

Silas Metallkonst smider ljuskrona i form av blommor i koppar och stål

Blomman kommer till liv

Silas Metallkonst smider ljuskrona i form av blommor i koppar och stål

Goda märket

Silas Metallkonst smider ljuskrona i form av blommor i koppar och stål

Smider blomstängel

Silas Metallkonst smider ljuskrona i form av blommor i koppar och stål

Galen smed

Silas Metallkonst smider ljuskrona i form av blommor i koppar och stål

Snygg blomma med belysning

2

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: